Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 12 maj 2005

04.21: Larm om en ny drive-in-kupp mot Claessons Motor på Industrigatan i Bromölla. En jeep hade körts genom väggen och in i butiken där ett stort antal skinnkläder stulits.

06.55: Räddningstjänsten rycker ut på larm om bilbrand på Yxenhultsvägen i Emmaljunga. Bilen blev helt utbränd, men orsaken till branden var under onsdagen okänd.

09.00: En 18-årig man i Kristianstad hämtas till förhör misstänkt för stöld. Han anhölls efter förhöret.

11.18: En polisbil dirigeras till Sösdala. Polisen hade blivit uppringd om att några barn i 10–15-årsåldern höll på att slå sönder ett ödehus så det hotade att falla ihop.

16.35: Den för stöld misstänkte 18-åringen friges.

18.12: Larm om trafikolycka på vägen mellan Bjärnum och Röke i höjd med Önnarp. En ensam kvinna i en personbil körde av okänd anledning av vägen och in i ett träd. Enligt räddningstjänstens bedömning fick hon svårare, men inte livshotande skador. Hon fördes med ambulans till CSK.

19.30: Större delen av hushållen i Åhus förlorar sin ström och förblir strömlösa i upp till två timmar. Ännu sent på onsdagen gick det inte att få fram några uppgifter om orsaken till strömavbrottet.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.