Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 29 december 2007

06.30: En 52-åring som visar sig ha 2,16 promille stoppas misstänkt för grovt rattfylleri på Forsakarsvägen i Degeberga. Efter blodprov omhändertas han enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

09.50: Ett inbrott anmäls på Magnus Dalsjös väg i Kristianstad. Någon har brutit loss fönsterbyglarna och stulit bland annat en klocka.

15.54: En 15-årig pojke grips misstänkt för ringa narkotikabrott och misshandel i Hässleholm. Senare grips han 16-åriga kamrat misstänkt för samma brott och skadegörelse. Han uppges ha slagit 15-åringen och testat samma droger.

17.41: På Gardistvägen i Kristianstad anmäls ett inbrott i en villa. Man har brutit sig in genom ett fönster, huset har genomsökts och åtminstone smycken har stulits.

19.30: På Allégatan i Kristianstad plockas en 20-årig man in för kroppsbesiktning misstänkt för drograttfylleri. Mannen saknar dessutom körkort och misstänks för grov olovlig körning.

19.49: I man i en liten ort utanför Bromölla anmäler att en man trängt sig in i hans bostad och varit hotfull. Mannen lyckades manövrera ut den ovälkomne besökaren, som är misstänkt för olaga hot.

19.56– 21.06: Sex personer anmäler att någon smäller smällare på olika platser, bland annat på Trebackalånggatan i Hässleholm och på Sjövägen i Kristianstad.

21.45: En boende på Lyckevägen i Bromölla anmäler att ett 20-tal ungdomar i nedre tonåren driver runt och är berusade. Polisen kallas till platsen och två berusade tonåringar omhändertas. En anmälan om brott mot alkohollagen skrivs.

22.35: En 20-årig misstänkt rattfull kvinna grips på Doktor Nielsens gata i Bromölla.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.