Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 27 december 2007

Julafton

03.00: En 26-årig man grips vid Nya Boulevarden. Han misstänks för misshandel, övergrepp i rättssak samt för narkotikabrott.

Juldagen

01.17: Rapport om en olycka där en man har volt-at med sin bil utanför brandstationen på Ringväg-en i Kristianstad. Mannen fördes till CSK men hans skador uppges inte vara allvarliga.

14.01: Inbrott i lägenhet vid Finlandsgatan anmäls. Tjuvar hade tagit sig in via en balkong någon gång mellan klockan 13.30 och 14. Oklart vad som stulits.

14.20: Lägenhetsinbrott vid Vemmenhögsgatan anmäls. Inbrottet via den inglasade balkongen har skett mellan julaftonseftermiddagen och mitt på jul-dagen. Oklart vad som stulits.

16.01: Rapport om en singelolycka på Näsumsvägen i Vånga där en mopedist har kört av vägen och hamnat i en bäck. Den 15-årig flickan hittades av ett vittne efter att ha legat i vattnet en längre tid och var kraftigt nedkyld. Hon fördes till CSK och ska även ha drabbats av ben- och bäckenfrakturer.

21.00: En 24-årig man grips vid Willys i Kristianstad. Han misstänks för brott mot alkohollagen.

21.25: En 31-årig man grips i Bromölla efter att ha varit anhållen i sin frånvaro misstänkt för stöld.

Annandag jul

00.45: Inom 20 minuter har tre ynglingar och en 19-årig flicka omhändertagits, samtliga var berusade, på Björksäter i Hässleholm.

01.20: Rapport om en singelolycka i korsningen mellan Ringvägen och Snapphanevägen. En personbil med fyra personer voltade. Föraren fördes till sjukhus för kontroll. De tre passagerarna avvek från platsen.

01.59: Polisen larmas till ett större bråk utanför Björksäter i Hässleholm.

02.30: Ytterligare fyra unga berusade människor omhändertas på Björksäter.

04.30: Inom en timme har fyra unga berusade människor omhändertagits i centrala Kristianstad.

10.30: En 40-årig man häktas vid polishuset efter att ha varit anhållen misstänkt för narkotikabrott.

11.10: En 48-årig man häktas vid polishuset, efter att ha varit anhållen för narkotikabrott.

14.57: Polisen tar emot anmälan om skadegörelse och inbrott i minst 10-talet bilar som stod uppställda vid en firma på Televägen på Härlöv.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.