Polisen: Ingen fara trots rejält pådrag i Tollarp

Tollarp Artikeln publicerades

Misstanke om en svår situation gjorde att polisen skickade rejäla styrkor till Tollarp under eftermiddagen.

– Det är en situation som fått sin upplösning i godo, säger Peter Kjellkvist, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

En tipsare hörde av sig till Kristianstadsbladet vid 17-tiden och berättade det var fullt pådrag i Tollarp. Tungt beväpnad polis, piketbussar och ambulans ska ha ha synts till vid Östervång.

Polisen säger att ingen kommit kommit till skada och att ingen brottsmisstanke finns i dagsläget. Bakgrunden var en misstanke om en händelse som inbegrep olaga hot.

– Här var det en händelse som gjorde att polisen tog viss höjd för en allvarlig situation. Men det visade sig inte behövas så händelsen är därför nedlagd i det här läget, säger Peter Kjellkvist.

Det hela ska röra sig om en komplex situation för de inblandade.

– Med hänsyn med de inblandades integritet kommer jag inte säga något mer.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.