GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I korthet

Rika Studios - nytt märke på Miss K

Publicerad 20 april 2021

Nytt för våren på Miss K är att Carro har tagit in flera nya varumärken. – Jag har bland annat tagit in Rika den här säsongen som är ett märke med rena linjer med en maskulin silhuett och med en feminin touch. Det är mycket oversize, fin färgskala och med en kollektion jag tror passar många kvinnor i Kristianstad. Det är mycket beiga toner i vår och som är fint att blanda upp med vitt, svart, rosa eller rött.

När jag såg detta märket i Köpenhamn redan för 15 år sedan tänkte jag att en dag vill jag ta in det märket i min butik så det känns extra roligt att jag gör det nu, berättar Carro. För ett år sedan flyttade Miss K till nya lokaler på Västra Storgatan i Kristianstad. – Jag tycker så mycket om det här läget, nära till torget och lokalen passar mig jättebra, säger Carro.

Rika Studios
Rika Studios
Foto: Rika Studios
Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.