Samma rånare misstänks ha slagit till i natt igen

En man och hans bekant anmälde under natten till onsdag att de blivit bestulna på två mobiltelefoner vid resecentrum i Kristianstad. Polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsmän som natten till tisdag rånade en handikappad man.
Kristianstad • Publicerad 23 juli 2008

Anmälan kom in till polisen klockan 00.50. En man uppger tre gärningmän knuffat till honom och hans bekant och att han sedan upptäckt att hans mobiltelefon var borta. Samma sak ska ha hänt med hans bekant.

Signalementen på gärningsmännen gör att polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsmän som natten till måndag rånade och misshandlade en handikappad man på Näsbychaussén. Även då försvann en mobiltelefon. Gärningsmännen uppgavs då vara i 15-17-årsåldern.

- Vi har inga konkreta misstänkta. Men vi har fått liknande signalement, säger inre befäl Anders Söderdahl på polisen i Kristianstad.- Vi har undersökt brottsplatsen, men det har inte gett något. Om det finns vittnen till detta brott är vi tacksamma om de hör av sig till oss, säger Ingvar Widell, polisens presstalesman i Kristianstad.

Louise Cronholm
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.