GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Scouterna i Everöd visade upp sig

Kristianstad kommuns kultur- och fritidsnämnd, tillsammans med förvaltningens tjänstemän, besökte Everöds scoutkår den gångna lördagen.
Everöd • Publicerad 12 februari 2019 • Uppdaterad 12 februari 2019
Kultur- och fritidsnämnden besökte Everödsscouterna på lördagen.
Kultur- och fritidsnämnden besökte Everödsscouterna på lördagen.
Foto: Åke Nyholm

Kårens ordförande, Carola Nilsson, berättade om kårens verksamhet, värdegrunden som scoutrörelsen har och vikten av att vistas i och värna om naturen.

Besökarna fick också se några scouternas aktiviteter så som täljning och surrning. Alla blev också bjudna på krabbelurer, en typisk rätt på scouternas meny.

– Scouterna är viktiga för Everöd, säger Lena Holst (C), själv Everödsbo.

Kåren sköter bland annat Valborgsfirandet. Bålet byggs av byborna som får nära att lämna sitt trädgårdsavfall.

Åke Nyholm
Kristianstadsbladet driver ett leaderprojekt som återknyter till en gammal tidningstradition. Artiklarna är antingen skrivna av lokalkorrar eller baseras på tips från korrenätverket. Vi utgår från Tollarp, Arkelstorp, Fjälkinge, Degeberga och Önnestad, samt områdena kring dessa orter.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.