Slutsålt inför Sverige - Ryssland

Det blir fullsatt när Sveriges handbollslandslag möter Ryssland på Kristianstad Arena på tisdag. Biljetterna har gått åt som smör i solsken och inga biljetter kommer därför säljas i kassan på själva matchdagen.
Kristianstad • Publicerad 4 januari 2012

Biljettförsäljningen till genrepet inför EM påbörjades i slutet av november och tog slut redan den tredje januari – sju dagar före matchen.

– Det är extra kul för vi hade trott det skulle vara 400 biljetter kvar att sälja i kassan, säger Anders Olsson som koordinerat biljettförsäljningen.

En bidragande orsak till den lyckade försäljningen tror han beror på de lokala handbollsföreningarnas engagemang. Endast genom dem har 1200 biljetter sålts.

– Det är elva lokala handbollsföreningar från nordöstra Skåne som tillsammans med Svensk handboll och kommunen är med och arrangerar matchen, berättar Anders Olsson.

Arrangörerna kommer att få dela på vinsten och kommunen som stått som garanti kommer att kunna ta ut en hyra för arenan.

Ossian Sandin
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.