Annons

Små konstnärer ställer ut.

Kristianstad • Publicerad 7 juni 2002
Bild: RONNIE SMITH Små konstnärer ställer ut. Just nu ställer barn mellan två och elva år ställer ut sina alster på Svenskt Konstnärs Centrum. – Det är en klapp i baken, en uppmuntran för att få dem att fortsätta måla, säger Lasse Lind som är initiativtagare till utställningen. Många av barnen har föräldrar som är konstnärer och detta är en chans för dem att själva få ställa ut och känna sig viktigare än mamma och pappa . Men även andra barn som tycker om att måla är välkomna att delta.
Bild: RONNIE SMITH Små konstnärer ställer ut. Just nu ställer barn mellan två och elva år ställer ut sina alster på Svenskt Konstnärs Centrum. – Det är en klapp i baken, en uppmuntran för att få dem att fortsätta måla, säger Lasse Lind som är initiativtagare till utställningen. Många av barnen har föräldrar som är konstnärer och detta är en chans för dem att själva få ställa ut och känna sig viktigare än mamma och pappa . Men även andra barn som tycker om att måla är välkomna att delta.Foto: 

Just nu ställer barn mellan två och elva år ställer ut sina alster på Svenskt Konstnärs Centrum. – Det är en klapp i baken, en uppmuntran för att få dem att fortsätta måla, säger Lasse Lind som är initiativtagare till utställningen. Många av barnen har föräldrar som är konstnärer och detta är en chans för dem att själva få ställa ut och känna sig viktigare än mamma och pappa . Men även andra barn som tycker om att måla är välkomna att delta.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons