GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tågen går mellan Kristianstad och Fjälkinge ikväll

Ett så kallat spårfel orsakade stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Kristianstad/Karlskrona hela lördagen. Först strax innan klockan 19 kunde tågtrafiken köra som vanligt igen mellan Kristianstad och Fjälkinge.
Kristianstad/Fjälkinge • Publicerad 19 januari 2019

Klockan 05.35 på lördagen meddelade Trafikverket att det var stopp i tågtrafiken mellan Kristianstad och Fjälkinge. Det var därefter stopp under hela dagen sedan och alla tåg mellan Hässleholm och Kristianstad/Karlskrona påverkades.

Klockan 08.59 meddelade Trafikverket att Pågatågen mellan Bromölla och Kristianstad var inställda på sträckan mellan Fjälkinge och Kristianstad.

Klockan 12.14 meddelade Trafikverket att felet skulle vara åtgärdat först klockan 7 på söndagsmorgonen, men klockan 14.41 kom nya bud – att tågen skulle börja gå klockan 19 på kvällen.

Strax innan klockan 19 var beskedet att tågtrafiken återupptagits på sträckan men att förseningar och inställda tåg kunde kvarstå ett tag framöver kvällen.

Marcus HaraldssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.