Annons

Språket sattes i fokus på C4-skolan

Kristianstad • Publicerad 25 september 2003
"Stoffe" Ek och Linda Barna landade i musikgruppen tillsammans med några kompisar under firandet av Internationella språkdagen på C4-skolan i går. De spelade, sjöng och hade kul.Bild: Peter Åklundh
"Stoffe" Ek och Linda Barna landade i musikgruppen tillsammans med några kompisar under firandet av Internationella språkdagen på C4-skolan i går. De spelade, sjöng och hade kul.Bild: Peter ÅklundhFoto: 

C4-skolan i Kristianstad tjuvstartade i går med att fira den Europeiska språkdagen, som egentligen äger rum på fredag den 26 september.

Hela gymnasieskolan var under onsdagsförmiddagen involverad i att lyfta fram språket. Olika stationer med musik, café, film och tipsrunda hade ställts i ordning och eleverna fick landa var de ville. Över allt stod språk som spanska, franska, tyska och engelska i centrum.

Annons

– Internationella språkdagen är årligen återkommande, säger Katarina Moritz, lärare i svenska och franska på skolan.

– Det är alltid trevliga dagar och det viktiga är som sagt att lyfta fram språket.

Karin Hallengren

KRISTIANSTAD
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons