Talangresan tog slut

Igår tog talangresan slut för både magikerna Persson från Bromölla och Kristianstadduon Mix It Up.
Kristianstad • Publicerad 10 maj 2008

Trolleri och streetdance imponerade inte tillräckligt på varken juryn eller tittarna för att gå vidare från gårdagens direktsända semifinal i Talang 2008. Konkurrensen var tuff och både svärdslukare och skönsjungande flickfavoriter kämpade om den åtråvärda biljetten till den stora finalen och en halv miljon kronor.

Och för Bromöllakusinerna David och Marcus Persson och dansarna Jafet Samson och Pelumbi Seferi från Kristianstad fick förhoppningarna om en plats i finalen ett abrupt slut. Istället röstade tv-tittarna vidare pianisten Katarina Sarkisyans som spelade det egenkomponerade stycket "Hopp". Och juryn som hade halva makten charmades av rapduon RMK och deras framförande av låten "Räddningspatrullen" och valde att skicka dem vidare till finalen.

Jin Lavesson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.