Trafikpolisen noterar flera fartsyndare

I onsdags hade Trafikpolisen i Kristianstad, Helsingborg, Malmö och Karlskrona en omfattande kontroll. Och det gav ett dystert resultat.
Kristianstad • Publicerad 10 maj 2002

Trafikpolisen fanns på E22, Malmö-Kristianstad-Karlskrona och Kalmar och på E4 mellan Helsingborg-Åstorp. – Det var av tradition otroligt mycket folk ute på vägarna under hela dagen. Följden blir att hastigheten dämpas. Ändå noterades 197 hastighetsöverträdelser, säger Per-Erik Persson, vid Trafikpolisen i Kristianstad. Själv befann sig han och hans grupp vid Gualöv och Ekohallen. – Vi rapporterade 28 bilförare för fortkörning. Värste syndaren höll 100 kilometer förbi Ekohallen där 70 gäller berättar Per-Erik Eriksson. Den värste hastighetsöverträdelsen gjordes på E4 där en bilist rapporterades för 186 kilometer på 110-väg. lars.astrom @kristianstadsbladet.se

Av Lars Åström 044-28 91 30
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.