Två anhölls efter bråk

De två män, i 30- och 40-årsåldern, som greps för att ha misshandlat en granne i Vittskövle sitter nu anhållna. De två män, i 30- och 40-årsåldern, som greps under onsdagen misstänkta för att ha misshandlat en granne i Vittskövle sitter nu anhållna.
Kristianstad • Publicerad 7 januari 2012

KRISTIANSTAD. Det var strax föreklockan två på onsdagen som polis larmades till platsen i Vittskövle. Två timmar senare greps de två männen misstänkta för att ha misshandlat en man i 50-årsåldern med ett batongliknande föremål.

Mannen, som fick ett jack i ansiktet, fick enligt polisen uppsöka CSK.

Osraken till bråket är en gammal grannfejd, enligt polisens informatör Helena Ralmark.

Enligt en anmälan ska en av männen som sitter anhållna ha fått spikar inslagna i bensintanken på sin bil och ett par timmar före misshandeln ska mannen som blev misshandlad ha anmält att hjulmuttrarna på hans bil tagits bort. Inte i något av fallen skickades en polispatrull.

– Vi gjorde den bedömningen att det inte behövdes, säger Johan Berntsson, inre befäl.

INTERNAL INTERNAL
Kristianstadsbladet
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.