GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Uppföljningsmöte om Arkelstorpsviken hålls på Brunnen

Ett nytt möte hålls den 14 januari. Alla är välkomna.
Arkelstorp • Publicerad 7 januari 2019 • Uppdaterad 8 januari 2019
På mötet den 14 januari ska en utvärdering göras av förslagen som kom fram på förra mötet i oktober.
På mötet den 14 januari ska en utvärdering göras av förslagen som kom fram på förra mötet i oktober.
Foto: Britt-Louise Nilsson

Leaderprojektet ”En vik i Sjöriket Skåne” ska leda till konkreta förslag på förbättrad vattenstatus i Arkelstorpsviken, mindre näringsläckage från viken och bättre möjligheter för friluftsliv i och runt viken.

Inom ramen för projektet har det hållits flera träffar. Nu går man vidare med ett uppföljningsmöte efter idéerna som kom fram på ett möte i oktober.

På uppföljningsmötet – som hålls på Brunnen den 14 januari klockan 19 – bestäms vad som är möjligt att göra i och runt viken. Flera frågor ska upp till diskussion. Vad ska prioriteras och vad är realistiskt på fem till sju års sikt och hur ska arbetet organiseras? Vem vill vara med och utveckla och genomföra idéerna?

Allas åsikter tas emot och alla är välkomna.

– Både de som kom på mötet i oktober men även nya som är intresserade av vår sjö, säger BrittMarie Eriksson, projektledare.

På uppföljningsmötet bjuds alla på kvällsmat och därför måste anmälan göras senast den 10 januari till BrittMarie Eriksson. Antingen via 0705-450041 eller viken@sjoriketskane.se

Britt-Louise Nilsson
Kristianstadsbladet driver ett leaderprojekt som återknyter till en gammal tidningstradition. Artiklarna är antingen skrivna av lokalkorrar eller baseras på tips från korrenätverket. Vi utgår från Tollarp, Arkelstorp, Fjälkinge, Degeberga och Önnestad, samt områdena kring dessa orter.