Vad händer med Minnesmottagningen?

Vad händer egentligen med Minnesmottagningen i Kristianstad? Det undrar Bo Silverbern, moderat, med en fot både i Kristianstads kommunledning och som ledamot i regionfullmäktige.
Kristianstad • Publicerad 10 december 2007

För en dryg månad sedan hörde han av sig till hälso- och sjukvårdsledningen i Region Skåne, orolig eftersom den ansvariga läkaren slutar vid årsskiftet. Men han har inte fått något svar.

Eftersom årsskiftet närmar sig konstaterar Silverbern, som är ordförande i kommunens omsorgsnämnd, att det inte är acceptabelt att börja nya året utan en bra och permanent lösning.

Han hänvisar till att Minnesmottagningen hålls högt, och att det betyder mycket för kristianstadsborna att även i fortsättningen kunna vända sig dit. Han förklarar också att han förväntar sig att båda mottagningens läkartjänster bemannas och att han vill ha en plan för det.

Gunilla Ingels

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.