GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vansinnesfärd när mc flydde polis

På tisdagen kördes en trehjulig motorcykel hänsynslöst i hög fart på Långebrogatan och in på gång-och cykelvägar. Detta efter att polis försökt stoppa föraren för kontroll.
Kristianstad • Publicerad 30 maj 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen hade mött föraren, en man i 20-årsåldern, på Långebrogatan av en slump men då velat kolla honom eftersom de kände igen honom som någon de haft att göra med tidigare.

Mannen vägrade dock att stanna utan drog i stället i väg på en vansinnesfärd undan polisen i hög hastighet över övergångsställen, heldragna linjer och in på gång- och cykelbanor.

Polisen fick inte tag i honom men såg hur han vek av mot ett bostadsområde. Lite senare träffade de där på honom gåendes vid klockan 21 på kvällen.

Mannen delgavs då misstanke om grov vårdslöshet i trafik då han visat likgiltighet inför medtrafikanter. Han blev även fråntagen sitt körkort.

Åsa BorglinSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.