GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vi tipsar

Wanås Konstcafé i höst

Publicerad torsdag 08:57

I Wanås Konsts entréloge med shop och deli hittar du också caféet. Mitt bland konsten, designen och hantverket erbjuds det här ekologisk och lokalproducerad lätt lunch, fika och glass. Här kan man äta god soppa som Wanås Restaurant Hotel producerar och Loshults Handelsbod och Olof Viktors bakar brödet. Öppet i höst dagligen kl 10-17 fram till den 2 oktober. 6 oktober - 6 november torsdag-söndag kl 10-16.

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.