Annons

Webbkrönika

Kristianstad • Publicerad 1 augusti 2001

Någon har sagt att Internet är ett nät av nät. Först och främst kan man via detta globala nät söka information på webben. En av dessa otaliga adresser på denna World Wide Web är www.kristianstadsbladet .se, som kan besökas av alla som vill världen runt. Och just nu gör många det. Bevis på detta strömmar in till oss via Internets andra huvuduppgift idag . Den att sortera och distribuera e-post till rätt dator och rätt person. Fram till min skärm letar sig allt fler positiva tillrop. Igår fick vi e-post från Vikmanshyttan i Dalarna. Där skrev ”en scoutmamma”:

Bästa scoutinfon hittar man i Kristianstadsbladet. Tack för en utomordentlig rapportering från Scout 2001…

Annons

Idag plingade e-postmeddelande fram från ”en mamma i Smygehamn”:

Tack för jättebra artiklar i Kristianstadsbladet om Scout 2001. Vi föräldrar som sitter hemma kan följa allt som händer. När ni skriver kan man nästa känna stämningen i lägret. Tack än en gång!

Men det bästa betyget av alla visas ändå av det att vi i måndags satte ett nytt rekord. För första gången passerade vi 20 000 i antalet besökta sidor på ett och samma dygn, eller mer exakt: 20 641.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons