GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Asta Kamma August blir hypnotiserad i ny film

Film • Publicerad 20 maj 2022
Asta Kamma August under filminspelning av Alex Schulmans succéroman "Bränn alla mina brev". Arkivbild.
Asta Kamma August under filminspelning av Alex Schulmans succéroman "Bränn alla mina brev". Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Asta Kamma August ("Bränn alla mina brev") spelar tillsammans med Herbert Nordrum ("Världens värsta människa") paret Vera och André i den kommande filmen "Hypnosen", som presenterades på en pressträff i Cannes.

Paret har kommit med i en prestigefull tävling där de ska pitcha sitt nystartade företag, en fertilitetsapp. Innan dess går Vera i hypnosterapi för att sluta röka, vilket får henne att släppa alla sociala spärrar.

Asta Kamma August beskriver inspelningen som "existentiellt svår".

– Vera är en tjej som är besatt av att passa in och göra det som alla andra gör. När hon genomgår hypnosen får det konsekvenser. Och att som skådespelare frigöra sig själv från den där yttre blicken och se vart det tar en, det var utmanande, existentiellt svårt, säger hon till TT.

"Hypnosen" regisseras av långfilmsdebuterande Ernst De Geer, som också skrivit manus tillsammans med Mads Stegger ("Beforeigners") och har spelats in i Göteborg med omnejd.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.