Annons

De är med i "Gift vid första ögonkastet"

Tv • Publicerad 27 mars 2023
Årets deltagare. Pressbild.
Årets deltagare. Pressbild.Foto: Ulrika Malm/SVT

SVT:s kärleksdokusåpa "Gift vid första ögonkastet" återvänder snart med ännu en säsong med åtta nya singlar som parats ihop av programmets experter.

Expertpanelen består som tidigare av psykoterapeuten Maria Farm, sexolog- och psykoterapeuten Karl Norwald och psykologen Fredric Bohm.

Annons

Nytt för i år är att programserien utökats till tio avsnitt. Nytt är också att huvudprogrammet följs av tillägget "Kärleksrådet", där journalisten Helle Schunnesson samtalar med experterna om hållbara relationer.

Programmet är ett socialt experiment som går ut på personer som aldrig har träffats eller ens sett varandra förut paras ihop i giftermål. Första gången de möts är vid altaret och därefter följer en testperiod där de lever som gifta, innan de väljer om de vill hålla ihop eller skiljas.

"Gift vid första ögonkastet" har premiär 10 april.

Fakta: Årets deltagare i "Gift vid första ögonkastet" 2023

Arvid, 34, militärofficer, Djursholm

Agust, 32, projektledare och konstnär, Uddebo

Fredrik, 32, produktchef, Stockholm

Alexander, 40, enhetschef på akutavdelningen, Malmö

Lina, 37, sjukvårdsbiträde, Göteborg

Stina, 31, sjuksköterska, Uppsala

Ida, 35, mäklare, Stockholm

Caroline, 32, djursjukskötare, Kumla

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons