Annons

De tävlar i nya "Paradise"

Tv • Publicerad 29 september 2022
Sex av de elva deltagarna i "Paradise": Jasmine Hall, Andreas Montoya, Eddy Bergström, Jonathan Damberg, Mellami Ate Mbago och Pedro Lima. Pressbild.
Sex av de elva deltagarna i "Paradise": Jasmine Hall, Andreas Montoya, Eddy Bergström, Jonathan Damberg, Mellami Ate Mbago och Pedro Lima. Pressbild.Foto: Patricia Recourt/Nent Group

"Paradise hotel" är tillbaka i ny tappning . Nu har man strukit andra halvan av programnamnet och deltagarna i "Paradise" behöver inte längre bilda par med en person av motsatt kön.

Bland deltagarna finns 20-åriga Agnes Dahlborg från Stockholm.

Annons

"Jag skulle beskriva mig själv som en tokig figur med nära till skratt och gråt", säger hon i ett pressmeddelande.

Elva förhoppningsfulla tävlar som vanligt om en halv miljon kronor i pris, men mycket annat är nytt. Bland annat måste deltagarna vara över 20 år och behöver inte vara singlar när de kommer dit. De kommer också att bo i rum med enkelsängar och samtycke måste alltid meddelas till produktionen innan två personer har sex.

Ändringarna kommer efter den senaste säsongen, som ställdes in på grund av misstänkta övergrepp.

"Paradise" har precis som tidigare spelats in i Mexiko, men nu på ett annat hotell. Tone Sekelius gör debut som ny programledare.

Fakta: Alla deltagare i "Paradise"

Agnes Dahlborg, 20, från Stockholm

Aissa Hidalgo, 22, från Uppsala

Andreas Montoya, 34, från Uppsala

Eddy Bergström, 20, från Örebro

Pedro Lima, 28, från Stockholm

Jasmine Hall, 24, från Göteborg

Jonathan Damberg, 23, från Örebro

Yang Zhong, 26, från Stockholm

Nicholas Wallner, 20, från Halmstad

Isak Persson, 26,  från Örebro

Mellami Ate Mbago, 20, från Malmö

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons