Annons

Dolph Lundgren spelar i "The witcher"

Tv • Publicerad 26 maj 2023
Dolph Lundgren är i Sydafrika för att spela in "The witcher". Arkivbild.
Dolph Lundgren är i Sydafrika för att spela in "The witcher". Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Dolph Lundgren befinner sig i Sydafrika för att spela in tv-serien "The witcher", avslöjar han i en intervju med Aftonbladet.

Enligt flera amerikanska medier spelas en spin off-serie som ska visas före den tredje säsongen av "The witcher" in i Sydafrika just nu. Spin off-serien ska följa ett gäng unga skurkar, "Rats", som förekommer i "Witcher"-universumet.

Annons

Det spekuleras i att Dolph Lundgrens roll kan vara prisjägaren Leo Bonhart – om så är fallet kommer han förmodligen även att dyka upp i kommande säsonger av huvudserien.

"The witcher" bygger på en polsk bokserie, som också har gett upphov till ett välkänt tv-spel. I den kommande tredje säsongen spelar Henry Cavill huvudrollen, men han lämnar serien och ersätts av Liam Hemsworth i säsong fyra.

Dolph Lundgren avslöjade nyligen att han har haft lungcancer sedan 2015, men nu är på bättringsvägen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons