Dolph Lundgren spelar i "The witcher"

Tv • Publicerad 26 maj 2023
Dolph Lundgren är i Sydafrika för att spela in "The witcher". Arkivbild.
Dolph Lundgren är i Sydafrika för att spela in "The witcher". Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Dolph Lundgren befinner sig i Sydafrika för att spela in tv-serien "The witcher", avslöjar han i en intervju med Aftonbladet.

Enligt flera amerikanska medier spelas en spin off-serie som ska visas före den tredje säsongen av "The witcher" in i Sydafrika just nu. Spin off-serien ska följa ett gäng unga skurkar, "Rats", som förekommer i "Witcher"-universumet.

Det spekuleras i att Dolph Lundgrens roll kan vara prisjägaren Leo Bonhart – om så är fallet kommer han förmodligen även att dyka upp i kommande säsonger av huvudserien.

"The witcher" bygger på en polsk bokserie, som också har gett upphov till ett välkänt tv-spel. I den kommande tredje säsongen spelar Henry Cavill huvudrollen, men han lämnar serien och ersätts av Liam Hemsworth i säsong fyra.

Dolph Lundgren avslöjade nyligen att han har haft lungcancer sedan 2015, men nu är på bättringsvägen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.