Annons

"Familjen Bridgerton" får en andra säsong

Tv • Publicerad 23 januari 2021
Netflixserien "Familjen Bridgerton" börjar spelas in i vår igen. Pressbild.
Netflixserien "Familjen Bridgerton" börjar spelas in i vår igen. Pressbild.Foto: Liam Daniel/Netflix

Det många fans anade är nu bekräftat: Det blir en säsong två av Netflix populära kostymserie "Familjen Bridgerton". Den andra säsongen följer äldste brodern i familjen, Anthony Bridgerton, och hans jakt på den stora kärleken.

Serien följer därmed den kronologiska utgivningen av Julia Quinns romanceböcker som den baseras på.

Annons

Enligt pressmeddelandet, som publicerades i form av ett Lady Whistledown-brev, något tittare och läsare är väl bekanta med, börjar man filma i Storbritannien under våren.

Seriens producent Chris Van Dusen bekräftar till Deadline att planen är att vart och ett av de åtta syskonen i familjen Bridgerton ska få en egen säsong. Även kärleksparet Daphne Bridgerton och Simon, hertigen av Hastings, fortsätter att vara en del av serien efter att de fått varandra i första säsongen, bekräftar Van Dusen.

"Familjen Bridgerton" hade premiär på Netflix 25 december och produceras av bland andra Shonda Rhimes, som tidigare gjort "Grey's anatomy" och "Scandal".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons