Annons

"Fångarna på fortet" får kortare säsong

Tv • Publicerad 29 april 2020
Programledarna Agneta Sjödin och Gunde Svan tillsammans med gåtställaren Suzanne Reuter. Pressbild.
Programledarna Agneta Sjödin och Gunde Svan tillsammans med gåtställaren Suzanne Reuter. Pressbild.Foto: Gustav Hallén/TV4

Sommarens inspelningar av "Fångarna på fortet" blir inte av, meddelar TV4. Det är skådespelaren Suzanne Reuter som är gåtställaren Madame Fouras i programmet, som ger beskedet.

– Det är så sorgligt, precis nu i dagarna har vi fått veta att det inte blir någonting. Det funkar inte att komma in i Frankrike och ska man dra i gång fortet, det är många länder som ska in där. Jag vill göra det igen, jag hade kunnat vara i karantän där i tornet med mina ormar, säger Suzanne Reuter i TV4:s program "Late night Sverige".

Annons

TV4 bekräftar uppgifterna.

”På grund av rådande omständigheter kommer det inte bli någon inspelning av 'Fångarna på fortet' på Fort Boyard i sommar. Som tur är finns färdiginspelade avsnitt som tittarna kan njuta av – den 9 maj har en kortsäsong premiär. Vi hoppas att tittarna får en dos av nervkittlande utmaningar och härliga deltagare då, och att vi kan spela in ytterligare säsonger i framtiden", säger Lina Berggrén, kommunikationschef på TV4 och C More i ett uttalande.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons