Annons

HBO Max och Discovery+ slås ihop

Tv • Publicerad 5 augusti 2022
Leslie Grace spelade huvudrollen i Warner Bros Discoverys 90-miljondollarfilm "Batgirl", som var planerad att ha premiär på HBO Max men som skrotades. Arkivbild.
Leslie Grace spelade huvudrollen i Warner Bros Discoverys 90-miljondollarfilm "Batgirl", som var planerad att ha premiär på HBO Max men som skrotades. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Till våren 2024 kommer HBO Max och Discovery+ att slås ihop till en strömningstjänst för Europa, rapporterar bland andra Variety.

Warner Bros Discovery, som äger de två tjänsterna, har ännu inte uppgett ett namn eller ett pris för den kommande strömningstjänsten. Redan sommaren 2023 ska tjänsten lanseras i USA.

Annons

Nyheten kommer tätt efter det att Warner Bros Discovery meddelat att den kommande "Batgirl", som nästan var färdigproducerad för HBO Max, inte får någon premiär.

Nu är framtiden oviss för flera andra kommande serier och filmer som tidigare annonserats från Warner Bros Discovery. Det gäller bland annat filmen "Blue Beetle", som var planerad att få premiär på HBO Max, men senare sköts fram till att få biopremiär 2023. Nu är frågan om även den kommer att skrotas i likhet med "Batgirl", skriver IGN.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons