GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Museernas julmarknader tillbaka

Museum • Publicerad 24 november 2021
Museernas julmarknader är tillbaka i år. Arkivbild.
Museernas julmarknader är tillbaka i år. Arkivbild.
Foto: Henrik Montgomery/TT

Efter att ha haft ett uppehåll i fjol återupptas traditionen med museernas julmarknader – en tradition som sträcker sig många decennier tillbaka.

Några på den långa listan över aktuella julmarknader, vissa med start redan i helgen, är Attjé Svenskt fjäll- och samemuseum, Västerbottens museum, Jamtli i Östersund, Munktellmuseet i Eskilstuna, Skansen, Stockholms Kvinnohistoriska och Almgrens sidenväveri, Sörmlands museum, Kulturen i Lund och Smålands museum.

Eftersom marknaderna är utomhus kommer det inte att krävas några vaccinbevis.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.