GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Osbourne och Judas Priest skjuter på turnén

Musik • Publicerad torsdag 17:44
Ozzy Osbourne skjuter upp sin Europaturné till 2023. Arkivbild.
Ozzy Osbourne skjuter upp sin Europaturné till 2023. Arkivbild.
Foto: Erik Nylander/TT

Ozzy Osbourne skjuter ännu en gång upp den planerade turnén tillsammans med Judas Priest i Europa och Storbritannien.

I ett Facebook-inlägg skriver hårdrocksikonen att "på grund av den fortsatta osäkerheten kring större evenemang och logistikproblem kring resandet i stora delar av Europa har vi kommit fram till det svåra beslutet att skjuta upp min turné till 2023".

Ozzy Osbourne och gästartisterna Judas Priest skulle ha spelat i Stockholm den 19 februari 2022, men nu är fredag 5 maj 2023 nytt datum för konserten på Friends arena.

Redan 2018 meddelade 72-årige Osbourne att han skulle göra sin "No more tours 2", som antas bli hans sista världsturné. Den har sedan skjutits upp ett antal gånger på grund av stjärnans många hälsoproblem.

Osbourne diagnostiserades 2020 med Parkinsons sjukdom och har under de senaste åren drabbats av lunginflammation och genomgått en nackoperation efter en fallolycka i sitt hem i Los Angeles.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.