Annons

Rihannas halvtidsshow på första plats

Nöje • Publicerad 3 maj 2023
Rihanna på Super Bowl i februari. Arkivbild.
Rihanna på Super Bowl i februari. Arkivbild.Foto: Brynn Anderson/AP/TT

Rihannas halvtidsshow är den mest sedda i realtid i Super Bowls historia. Den sågs av över 121 miljoner tittare, vilket gör att den precis går om Katy Perrys show från 2015.

Direkt efter Rihannas show i februari meddelade medieföretaget Nielsen och Adobe Analytics att den sågs av 118,7 miljoner tittare, vilket placerade den på en andraplats. Nu har man dock reviderat statistiken och Rihanna hamnar alltså på guldplatsen, rapporterar NME.

Annons

Rihannas siffror var även högre än totalen för själva sport-eventet – finalen i den amerikanska fotbollsligan NFL – som sågs av 113 miljoner.

Sändningen av Super Bowl är traditionellt sett en av de mest sedda tv-sändningarna i USA och att uppträdda i pausvilan är en fjäder i hatten för de artister som får uppdraget.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons