Annons

Rolling Stones öppnar butik i London

Nöje • Publicerad 8 september 2020
En butik med enbart produkter relaterade till Rolling Stones öppnar på Carnaby Street i London.
En butik med enbart produkter relaterade till Rolling Stones öppnar på Carnaby Street i London.Foto: Matt Dunham/AP/TT

The Rolling Stones öppnar sin första butik, på Carnaby Street i London. Där kommer allehanda klädesplagg, skivor, och prylar relaterade till bandet att finnas till försäljning. Mot väggen projiceras filmer av gruppen och deras logga, en mun med utrullad tunga, finns i stor storlek i butiken.

Att öppna på just Carnaby Street, som var en symbol för 60-talets trendmecka och en stor shoppinggata, är logiskt menar sångaren Mick Jagger.

Annons

– Det är nära där vi brukade repa och jobba. Många undrar varför vi öppnar en butik mitt under en pandemi. Men det är ett bevis på vår eviga optimism, säger han till Reuters.

Om två år firar gruppen 60 år. De bildades i London 1962 och är fortfarande aktiva. Tidigare i veckan släppte Rolling Stones en remastrad version av sitt album "Goats head soup" från 1973. För ett par månader sedan släppte de även låten "Scarlet", som spelades in året därpå men aldrig kom med på någon skiva.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons