Annons

Salla och Masse till Musikförläggarnas jury

Nöje • Publicerad 14 september 2023
Bröderna Salla och Masse Salazar är veteraner i hiphopvärlden. Nu blir de jurymedlemmar i Musikförläggarnas pris, som delas ut i november.
Bröderna Salla och Masse Salazar är veteraner i hiphopvärlden. Nu blir de jurymedlemmar i Musikförläggarnas pris, som delas ut i november.Foto: Per Larsson/TT

Musikförläggarnas jury utvidgas i år med tre nya tillskott. Artisten och låtskrivaren Caroline "Grant" Cederlöf samt två av hiphopvärldens veteraner, producentbröderna Masse och Salla Salazar, enligt ett pressmeddelande.

"Det är stort att sitta i juryn för Sveriges viktigaste musikpris för låtskrivare och kompositörer, särskilt under ett jubileumsår. Det är också en ära att representera hiphopen i juryarbetet. En omdiskuterad genre med stor betydelse för svenskt kulturliv", säger Salla Salazar, producent och artist i hiphopgruppen The Latin Kings.

Annons

Musikförläggarnas pris, som nu 20-års jubilerar, hyllar svenska låtskrivare, kompositörer och textförfattare. En oberoende jury utser årets kompositör, textförfattare, internationella framgång, genombrott och låt.

Prisutdelningen äger rum den 10 november i Stockholm.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons