GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sean Banan får apa sig i musikal

Nöje • Publicerad 24 november 2022
Sean Banan och Einar Alvarado Lönberg i rollerna som kung Gibbon och Mowgli i "Djungelboken – the musical". Pressbild.
Sean Banan och Einar Alvarado Lönberg i rollerna som kung Gibbon och Mowgli i "Djungelboken – the musical". Pressbild.Foto: Dröse & Norberg

"Djungelboken – the musical" får nypremiär i vår och i en av huvudrollerna syns Sina Samadi, mer känd som Sean Banan.

I Disneys version heter karaktären kung Louis, men i nytolkningen av den klassiska historien har han fått namnet kung Gibbon. Musikalen spelades även 2018–2019 och då var det en annan Melodifestivalartist, Mendez, som fick slänga sig i lianerna.

"Jag har alltid varit en teaterapa. Stod på en scen första gången när jag var sju år och nu skall jag äntligen få stå där som en 'riktig' apa, så cirkeln börjar sluta sig", säger Sean Banan i ett pressmeddelande från produktionsbolaget Dröse & Norberg.

"Djungelboken – the musical" har sin bas på Göta Lejon i Stockholm, men ensemblen – den här gången utökad med barnskådespelare och akrobater – kommer under våren att turnera runt i landet.

Fakta: Här spelas "Djungelboken The Musical 2023

11/2 Uppsala, 12/2 Stockholm, 18/2 Västerås, 19/2 Stockholm, 26/2 Stockholm, 5/3 Stockholm, 11/3 Göteborg, 12/3 Helsingborg, 18/3 Gävle, 19/3 Norrköping, 24/3 Skellefteå, 25/3 Luleå, 26/3 Umeå, 31/3 Visby, 2/4 Stockholm, 16/4 Stockholm, 22/4 Linköping, 23/4 Stockholm, 29/4 Kalmar, 30/4 Malmö, 6/5 Örebro.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.