"Stranger things"-skådis i nya "Fargo"

Tv • Publicerad 9 augusti 2022
Joe Keery ska vara med i säsong fem av "Fargo". Arkivbild.
Joe Keery ska vara med i säsong fem av "Fargo". Arkivbild.Foto: Taylor Jewell/AP/TT

Arbetet med den nya säsongen av "Fargo" är i full fart. Nu står det klart att Joe Keery, känd för sin roll som Steve i "Stranger things" ska vara med i seriens femte säsong, skriver Deadline. Även Lamorne Morris, som spelar rollfiguren Winston i tv-serien "New girl", är nu klar för "Fargo".

Det är sedan tidigare känt att "Mad men" skådespelaren Jon Hamm får en av huvudrollerna i den kommande säsongen. Även Jennifer Jason Leigh från bland annat "The hateful eight" samt det brittiska stjärnskottet Juno Temple är klara för serien.

"Fargo" bygger löst på Coen-brödernas film från 1996 med samma namn. Säsong ett till fyra utspelar sig alla i olika miljöer och årtal och skådespelarna byts ut mellan säsongerna. Den femte säsongen ska utspela sig 2019 och handla om en kidnappning.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.