Annons

"Stranger things"-skådis i nya "Fargo"

Tv • Publicerad 9 augusti 2022
Joe Keery ska vara med i säsong fem av "Fargo". Arkivbild.
Joe Keery ska vara med i säsong fem av "Fargo". Arkivbild.Foto: Taylor Jewell/AP/TT

Arbetet med den nya säsongen av "Fargo" är i full fart. Nu står det klart att Joe Keery, känd för sin roll som Steve i "Stranger things" ska vara med i seriens femte säsong, skriver Deadline. Även Lamorne Morris, som spelar rollfiguren Winston i tv-serien "New girl", är nu klar för "Fargo".

Det är sedan tidigare känt att "Mad men" skådespelaren Jon Hamm får en av huvudrollerna i den kommande säsongen. Även Jennifer Jason Leigh från bland annat "The hateful eight" samt det brittiska stjärnskottet Juno Temple är klara för serien.

"Fargo" bygger löst på Coen-brödernas film från 1996 med samma namn. Säsong ett till fyra utspelar sig alla i olika miljöer och årtal och skådespelarna byts ut mellan säsongerna. Den femte säsongen ska utspela sig 2019 och handla om en kidnappning.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons