GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skanska gör stor investering i Småland

Skanska investerar cirka 250 miljoner kronor för en utökning av boklok-fabriken i Gullringen utanför Vimmerby.
Småland • Publicerad 8 december 2017
Skanska investerar cirka 250 miljoner kronor för en utökning av boklok-fabriken i Gullringen utanför Vimmerby. Arkivbild.
Skanska investerar cirka 250 miljoner kronor för en utökning av boklok-fabriken i Gullringen utanför Vimmerby. Arkivbild.
Foto: Janerik Henriksson/TT

Boklok är ett slags boendekoncept som utvecklats ihop av Skanska och Ikea. Hittills har man byggt 10 000 bostäder och målet är att bygga 1 200 bostäder årligen.

Om- och tillbyggnationen av fabriken kommer att ske stegvis under perioden 2018-20.

KB/TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.