Annons
Nyheter

19-åring dömd i dag för misshandel på skola

Tingsrätten i Kristianstad fastställde på torsdagsförmiddagen åklagarens förslag till bestraffning av en 19-årig yngling från Knislinge. Det betyder att 19-åringen måste betala 50 dagsböter på sammanlagt 1 500 kronor för olaga hot och misshandel på Snapphaneskolan.
Nyheter • Publicerad 7 juni 2001

19-åringen erkände inför rätta att han av svartsjuka hotat och klippt till en 15-årig elev på Snapphaneskolan i Knislinge.

Han berättar att hans flickvän gjort slut med honom på fredagen och att han fått höra att hon varit tillsammans med en annan kille redan på lördagen. Han gav sig därför till Snapphaneskolan vid lunchrasten på måndagen för att prata med flickan och killen.

Annons

–Jag såg svart och hotade att slå honom om han inte sade sanningen. När jag ändå inte fick sanningen ur honom klippte jag till honom.

19-åringen puttade under tumultet också till sin före detta flickvän.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons