Annons
Nyheter

20-årig kvinna häktad för grovt narkotikabrott

En 20-årig kvinna häktades på onsdagen av tingsrätten i Kristianstad. Kvinnan nekade till brott. Hon är dock, enligt rätten, på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till grovt narkotikabrott. Misstanken mot henne gäller befattning med cirka ett halvt kilo amfetamin.
Nyheter • Publicerad 29 augusti 2001

En spaningspatrull från polisen gjorde i måndags förmiddag ett "hembesök" i en lägenhet i Kristianstad. Polisen hade fått tips om att det kunde förekomma narkotika i lägenheten och bestämde sig i måndags för att kontrollera tipset. När poliserna kom dit fanns det två 20-årig kvinnor i lägenheten.

Det var då som man hittade så mycket som cirka ett halvt kilo amfetamin. Båda kvinnorna greps omedelbart.

Annons

Den 20-åriga kvinnan som hörde hemma i lägenheten lämnade sådana uppgifter i polisförhör att misstankarna mot hennes väninna tunnades ut. Väninnan släpptes därför redan i tisdags eftermiddag, medan den andra kvinnan alltså häktades i går.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons