Nyheter

27-åring häktad för misshandel

En 27-årig man häktades i dag av Kristianstads tingsrätt som på sannolika skäl misstänkt för hotelser och misshandel mot sin före detta flickvän.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2002

Mannen nekar till brott. Men det finns, enligt åklagaren, teknisk bevisning mot honom i form av bland annat blodfläckar.

Flickvännen berättar att de hade varit tillsammans i två veckor när hon i söndags ringde och ville göra slut. Mannen tyckte att hon skulle komma hem till honom och prata om saken.

Kvinnan säger att mannen under besöket blev aggressiv.

– Han gav mig en hård lusing så jag fick näsblod. Sedan hotade han mig med en kniv och brände mig på ena handens med en cigarett. Dessutom blev jag slagen i magen och sparkad på låret.

Kvinnan bad att få lämna lägenheten vid flera tillfällen, men mannen sade nej. Till slut lyckades hon dock ringa till en väninna på mobilen.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.