Nyheter

71-åring anhållen för trakasserier mot grannar

Midsommarafton: Den 71-årige man som greps av polisen i Täppet i Åhus vid 22-tiden i torsdags blev under natten anhållen av jourhavande åklagare. Mannen misstänks för trakasserier och hotelser mot grannar i stugområdet. Han satt på midsommaraftons förmiddag i polisförhör och släpptes sedan.
Nyheter • Publicerad 22 juni 2001

Mannen har tidigare åtalats för trakasserier och hotelser mot sina grannar. Tingsrätten ansåg dock inte att grannarna var mer trovärdiga mot mannen och därför frikändes han. Åklagaren har dock överklagat domen till hovrätten.

– Att mannen blev anhållen och fick stanna kvar hos oss under natten var en markering från åklagarens sida att sådant här beteende inte tolereras, säger vakthavande polisbefäl i Kristianstad, Göran Wigermo till kristianstadsbladet.se.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.