Nyheter

Ännu ingen gripen för knivrånet i Osby

Påskdagen Polisen har fortfarande inte gripit någon misstänkt för knivrånet mot jourbutiken QuickService på Västra Storgatan i Osby vid 21.30-tiden på skärtorsdagen. Bytet vid knivrånet mot blev cirka 6 000 kronor.
Nyheter • Publicerad 14 april 2001

– Spaningarna har hittills inte gett någon resultat, säger vakthavande polisbefäl i Kristianstad, Rune Lägervik, till kristianstadsbladet.se.

Två ynglingar i 17–19-årsåldern med rånarluvor kom in i butiken och hotade butiksägarens fru med kniv. Butiksägaren befann sig då i ett rum bakom affärslokalen. När han upptäckte vad som var på gång vågade han inget annat än att ge rånarna sedlarna som fanns i kassaapparaten.

Rånarna var klädda i militärkläder och bar röd, respektive grön rånarluva.

Polishundar lyckades följa spåren ut till en parkeringsplats, men sedan var det stopp. Troligen fortsatte rånarna flykten i bil.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.