Annons
Nyheter

Antoine lämnar Assyriska

Fotbollstränaren Peter Antoine har gjort sitt i Assyriska i Superettan. På onsdagen lämnade han Södertäljeklubben med omedelbar verkan. Han ersätts av Kent Karlsson, som för två veckor sedan hoppade av tränarjobbet i FC Köpenhamn.
Nyheter • Publicerad 13 september 2001

Enligt Antoine är beslutet att lämna Södertäljeklubben relaterat till hans personliga hälsa. Den 56-årige tränarprofilen har i år haft problem med sina fötter, vilket gått ut över tränarjobbet.

– Jag sitter som en krycka på bänken, och går runt i sandaler och badtofflor match efter match. Det är klart att det går att coacha, men jag vill vara ute på planen på träningarna, och det går inte. Jag kan knappt gå längre och jag vet inte hur många kilo jag har gått upp, säger han till Länstidningen i Södertälje.

Annons

För ersättaren Kent Karlsson blir Assyriska hans tredje klubb den här säsongen. Karlsson inledde säsongen i division 2-klubben Sleipner, men tog något överraskande över FC Köpenhamn i somras sedan Roy Hodgson gått till italienska Udinese. Den 30 augusti avgick Karlsson efter bara två månader i klubben.

Kenat Karlsson har till att börja med skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Assyriska är i stort poängbehov, och ligger trea från slutet i tabellen – en poäng under nedflyttningsstrecket.

Lennart Svenezon och TT>/B>

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons