Annons
Nyheter

"Arbetskraft" ett framgångsrikt rehabiliteringsföretag

HÄSSLEHOLM. – Nu är det ett snabbt besök vi gör här så man får bara en översiktlig bild. Men det ser väldigt positivt ut. Man har lyckats få ut folk med olika arbetshinder, i arbetslivet igen. – Det är en stor vinst sa LO:s avtalssekreterare Håkan Meijer, när han idag besökte stiftelsen "Arbetskraft" i Hässleholm.
Nyheter • Publicerad 23 januari 2001

Arbetskraft är ett mycket framgångsrikt rehabiliteringsföretag som drivs av LO tillsammans med ett par privata intressenter. Här inledde Håkan Meijer dagen med frukostmöte, och fram till kvällens avtalsmöte som LO och LO-facken arrangerar finns också inplanerat besök på den nyinrättade enheten för isocyanatforskning.

– Arbetsmarknadspolitik är egentligen inte mitt område. Jag håller på med avtals- och socialförsäkringsfrågor, men det är intressant hur människor fått hjälp av stiftelsen, sa Håkan Meijer.

Av Jan-Tuve Truedsson 0451 - 830 50
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons