Nyheter

Årets mc-kortege är i hamn

Lördag: Årets MC-kortege har nått Åhus. Flera hundra motorcyklister mullrade in med med sina hojar i hamnen. Folks stod längs med hela vägen och skådade kortegen.
Nyheter • Publicerad 24 maj 2003

Det är lite nytt program för årets MC-kortege, den 18:e i ordningen, i regi av klubben Night Eagles. Det nya är att målet för färden är Åhus hamn och inte som tidigare år, Åhusparken.

Motorcyklisterna samlades vid grupslanen på Östra Kasernområdet från klockan två och innan det bar av mot Åhus klockan halv sju, kunde intresserade passa på att prova splitter nya motorcyklar från Owes motor.

Klockan 18.30 satte kortegen av med Janne "Loffe" Carlsson i spetsen. Färden gick via Västra Boulevarden, Snapphanerondellen, E22 och väg 118 till Åhus. I Åhus körde kortegen via Fädriften och Kantarellvägen till hamnen.

Väl framme vid hamnen blev det uppvisning av motorcyklisten Magnus Carlsson och musik från scenen.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.