Efter slakten tas borsten bort genom flera behandlingar innan griskropparna kommer in till styckningen.Foto: Foto: Claes Nyberg
Ugglarps slakteriFoto: Foto: Claes Nyberg
Griskropparna vilar ett dygn i kylrum innan styckningen fortsätter.Foto: Foto: Claes Nyberg
Enrico Döring arbetar med grovstyckningen.Foto: Foto: Claes Nyberg
Ståhandsken skyddar styckarens hand från skärsår. På Ugglarp har man inte ackord utan timlön.Foto: Foto: Claes Nyberg
Efter klyvning putsar bland annat Thomas Sunesson till griskropparna.Foto: Foto: Claes Nyberg
Birger Persson arbetar med veterinärerna som alltid finns på plats på Ugglarp.Foto: Foto: Claes Nyberg
Åke Nilsson skär bland annat loss svålen från skinkan. Svålen kan till exempel bli råvara till gelatin.Foto: Foto: Claes Nyberg
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.