Annons
Nyheter

Bo Lundgren tror på knapp ja-seger

– Jag är optimistisk och tror på en knapp Ja-seger. Det blir den sista veckan som blir avgörande, sa moderatledaren Bo Lundgren när han besökte Hässleholm på fredagen.
Nyheter • Publicerad 5 september 2003

Bo Lundgren uttryckte sin glädje över att opinionssiffrorna nu visar att gapet mellan nej och ja har minskat och att sakdebatten nu har kommit igång.

Avsikten var att Bo Lundgren skulle talat vid ett torgmöte på Stortorget, men eftersom torget var upptaget med underhållning av Helge-änglar, så flyttade Bo Lundgren sin mötesplats till Frykholmsgatan.

Annons

Nu var det ingen större uppslutning kring Bo Lundgren, men han fick i alla fall föra fram sitt budskap där han bland annat betonade att det inte enbart är företagen som tjänar på ett ja i EMU-valet.

[-]Jag har fått frågan hur den enskilde individen berörs och då är svaret att den enskilde individen är beroende av en god tillväxt i landet. Går företagen bra så påverkar detta den enskilda människans levnadsvillkor, sa Bo Lundgren.

Bo Lundgren som började sitt kampanjarbete redan i februari ser nu fram emot sista veckan före valet.

[-]Ja tror att valet kommer att avgöras av vardagsfrågorna, därför är jag glad över att sakdebatten äntligen kommit igång, sa Bo Lundgren vid en pressträff strax före torgmötet i Hässleholm.

Ewe Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons