Nyheter

Buss i seriekrock i Hammar - en förd till sjukhus

En buss och tre personbilar var på måndagskvällen inblandade i en seriekrock i korsningen Blekingevägen – väg 118, i närheten av Hammar skola. En person fördes till sjukhus med lindriga skador.
Nyheter • Publicerad 5 maj 2008
Bild: Willy Alm
Bild: Willy AlmFoto: 

Olyckan inträffade cirka klockan 16.45 på måndagseftermiddagen. En av personbilarna ska ha stannat precis vid korsningen. De två bilarna bakom stannade, men bussen som sedan följde hann inte stanna och körde in i den bakersta bilen.

Tre polispatruller, räddningstjänsten och ambulans kallades till platsen. Enligt larmet var minst två personer skadade, men endast en person ska vara förd till sjukhus. Enligt polisen ska han ha förts till sjukhus med lindriga skador i nacke och fot.

Mellan 15 och 20 personer befann sig i bussen. En stund efter olyckan plockades de upp av ersättningsbuss. Olyckan hade stor påverkan på trafiken, men efter att bussen transporterats bort strax före klockan 18 så flöt trafiken åter som vanligt, enligt vägverkets hemsida.

Mikael Hallqvist och Åsa Pearce
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.