Annons
Nyheter

Carola efter Emil och Dennis?

Nyheter • Publicerad 9 september 2003
Carola Szücs.
Carola Szücs.Foto: 

Först Emil Sigfridsson. Därefter Dennis Radoicic. Nu Carola Szücs?

Kommande helg står det klart det om Kristianstadsbygden får en tredje Fame Factory-stjärna. 28-åriga Carola Szücs, uppvuxen i Broby och bosatt i Kristianstad, klarade de två första gallringarna och är nu en av 68 tävlande som försöker "överleva" Stockholmsveckan. På lördag presenteras de 24 eleverna i den tredje kullen på Bert Karlssons Fame-skola.

Annons

Carola Szücs kan lika lite som sina konkurrenter berätta om vad som pågår i Stockholm och Skara. Men hon får åtminstone presentera sig för Kristianstads-bladets läsare:

– Jag är 28 år och ogift. Utbildad civilekonom och jobbar som produktchef på Ifö Sanitär.

Yrkeskarriären snurrar på. Men Carola vill ändå ge musiken en rejäl chans.

– Jag och Mattias Wiik från Bjärlöv har spelat tillsammans i elva år. Det har varit jättekul, men samtidigt har vi aldrig tillåtit oss att ta musiken riktigt på allvar. Nu ser jag äntligen en möjlighet att få satsa helhjärtat.

Så berättar Carola Szücs att hennes stil är rockig country.

– Mindre country än Dolly Parton, mer rock än Shania Twain. I Sverige finns det ingen artist som gör den här musiken.

Dina chanser att klara uttagningarna?

– Konkurrensen är tuff. Men jag borde kunna dra nytta av att vara lite äldre än de andra. Jag har sjungit så många olika sorters musik och på vägen insett vad det är jag verkligen vill göra.

Anders Mårtensson

KRISTIANSTAD TV/MUSIK
KRISTIANSTAD TV
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons