Annons
Nyheter

Första åtalet från gatulangningsgruppen

På tisdagen lämnades det första åtalet in till tingsrätten efter den särskilda gatulangningsgruppens spaningar i Kristianstad i maj. Gatulangningsgruppen grep ett stort antal missbrukare som var märkbart påverkade av narkotika. Samtliga fick följa med till polishuset för förhör och provtagning. Därefter rapporterades de för ringa narkotikabrott.
Nyheter • Publicerad 26 juni 2001

Dessutom gjorde gatulangningsgruppen flera beslag av narkotika, främst hasch och amfetamin, och medverkade också till gripande av misstänkta tjuvar och efterlysta personer.

Första åtalet riktas mot en 35-årig kvinna som hade injicerat amfetamin.

Annons

En av polisens civila spaningspatruller fick syn på en man och en kvinna som satt i en bil på Bryggerigatan i Kristianstad vid 18-tiden en fredag i mitten på maj. Båda uppträde nervöst och verkade påverkade av droger. De greps för provtagning.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons