Nyheter

Fortsatt trevlig midsommar med bättre väder

Midsommardagen: Uppdaterad 17.23 Vi som arbetar med kristianstadsbladet.se under midsommarhelgen ber att få önska alla våra besökare en fortsatt riktigt TREVLIG MIDSOMMAR!Väderprognosen för nordöstra Skåne talar om bättre väder med mer sol än moln och inga regnskurar i sikte. Temperaturen steg till cirka 20 grader under eftermiddagen efterhand som varmare luft blåser in norrifrån. Meterologerna talar om en fin kväll, även om molnen dominerar. I morgon förbättras vädret ytterligare. På midsommardagen hände det en del i nordöstra Skåne, bland annat
Nyheter • Publicerad 23 juni 2001

hölls en friluftsgudstjänst på Kjuge kull med början klockan tio och i hembygdsparken i Degeberga kröns Gärdsflickan. Dessutom underhöll Mona Rosell med musikfamilj och gästartisten Mats Berg.

I Everöds kyrka blir det musikgudstjänst klockan 19 med sång av "De välsignade bönårna".

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.