Annons
Nyheter

Fylleri och bråk i Bromölla även i natt

Det har även under natten till söndagen varit stökigt på Bromölladagarna. Mycket fylleri och en hel del slagsmål.
Nyheter • Publicerad 4 augusti 2001

Bland annat misshandlades en yngre man med sparka och slag mot kropp och huvud strax efter midnatt. Fyra ungdomar greps för misshandeln och anhölls på söndagsmorgonen av åklagare.

Två fall av grovt rattfylleri har också inrapporterats iBromölla. En 15-årig man greps när han körde onykter med moped och en 51-årig bilförare greps också, misstänkt för grov olovlig körning.

Annons

En 18-årig fotgängare påkördes strax efter midnatt inne i centrala Bromölla av en billist. Denne försvann från platsen och efterspanas av polisen. Fotgängaren fördes till sjukhus för benskada.

I fredagskväll och

natten till lördagen tvingades polisen till tre ingripande.En oidentifierad och kraftigt berusad person med kniv omhändertogs i Bruksparken strax efter klockan ett. Tidigare på kvällen hade en berusad kvinna omhändertagits och senare på morgonen greps ytterligare en kraftigt berusad kvinna.

I övrigt finns två rapporter om inbrott. Det första skedde i en obebott hus i Valje och det andra upptäcktes nu tidigt på morgonen i Vinslöv. Någon har brutit upp kiosken vid minigolfbanan och stulit läsk och golfklubbor.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons