Nyheter

Genrepet blev en fullträff för Sanna Nielsen

MALMÖ. Malmö-tv kommer att bjuda på en välrepeterad schlagerfest i kväll. Eftermiddagens genrep, som fortfarande pågår, visar två säkra programledare (Henrik Olsson och Josefine Sundström) och ett antal artister som tror på såväl sig själva som sina låtar. Det rapporterar Kristianstadsbladets reporter från Malmö nu i eftermiddag.
Nyheter • Publicerad 23 februari 2001
Sanna Nielsen var lysande på genrepet till kvällens Melodifestival.
Sanna Nielsen var lysande på genrepet till kvällens Melodifestival.Foto: Fullträff.

För Sanna Nielsen, den 16-åriga sångerskan från Edenryd, blev genrepet en fullträff. Sanna verkade inte det minsta tagen av att stundens allvar närmar sig.

Hennes röst bar varenda ton genom Bert Månsons ballad I går, i dag. Jublet efter Sannas framträdande varade längre än för någon av övriga

finalister.

www.kristianstadsbladets utsände står dock fast vid tipset från dagens tidning: Barbados, med Magnus Carlsson i fronten, blir svårslagna ikväll.

Friends, som av många nämns som favoriter, blir förstås också att räknamed. Liksom Jan Johansen – och Sanna Nielsen.

ANDERS MÅRTENSSON

Av Anders Mårtensson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.